İş İlanlarıYurt İçi Kariyer

WHO Gaziantep İş İlanı – Aylık Maaş: 1500$

WHO Gaziantep İş İlanı – Aylık Maaş: 1500$ Avrupa Bölgesi’ndeki tüm DSÖ Üye Devletleri, temel bir insan hakkı olarak ulaşılabilir en yüksek sağlık standardının ortak değerini paylaşmaktadır. DSÖ’nün tüm eylemleri buna dayanmaktadır ve Genel Çalışma Programında açıklandığı gibi öz sermayenin altında yatan değere dayanmaktadır. 13. Genel Çalışma Programı, DSÖ’nün misyonunu sağlığı geliştirmek, dünyayı güvende tutmak ve savunmasızları korumak olarak tanımlamaktadır. GPW, ülke düzeyinde etki ve sonuçlara öncelik vererek daha fazla hesap verebilirlik ve evrensel sağlık sigortası, acil sağlık durumlarını ele alma ve daha sağlıklı nüfusları teşvik etme yoluyla üç milyar insanın yaşamını iyileştirme çağrısında bulunuyor. DSÖ’nün yetkisi altı temel işlev etrafında dönmektedir:

WHO Gaziantep İş İlanı için Tıklayınız

(i) küresel sağlık konularında liderlik sağlamak;

(ii) sağlık araştırma gündemini şekillendirmek;

(iii) normlar ve standartlar belirlemek;

(iv) kanıta dayalı politika seçeneklerini ifade etmek;

(v) ülkelere teknik destek sağlamak; Ve

(vi) sağlık trendlerinin izlenmesi ve değerlendirilmesi.

GEREKLİ NİTELİKLER

Eğitim:
Gerekli: Akredite/tanınmış bir enstitüden halk sağlığı, tıp veya uluslararası ilişkiler, sosyal bilimler veya yönetim veya ilgili alanlarda bir üniversite derecesi (Lisans seviyesi veya üstü).

Arzu edilen: Acil durum yönetimi, uluslararası yardım veya insani yardım ilkelerinde lisansüstü eğitim veya uzmanlık eğitimi.

Deneyim:
Temel: Kronik ve akut, ani başlangıçlı acil durumlarda sağlık programlarını koordine etme deneyimi de dahil olmak üzere, acil durum ve insani yardım operasyonlarında işbirlikçi ortaklıklar geliştirme ve teşvik etme konusunda ulusal ve uluslararası düzeylerde en az beş yıllık ilgili deneyim.

Arzu Edilen: DSÖ, diğer BM kuruluşları, ilgili sivil toplum kuruluşları, sağlık kümesi ortakları veya insani yardım kuruluşlarında ilgili iş deneyimi.

Yetenekler:
1. Kümeler arası/sektörel sağlık acil durum müdahalesinin ve ilgili ulusal önceliklerin genel olarak anlaşılması.

2. Hızlı müdahale operasyonları ve bunların halk sağlığı ile ilgili olarak acil durumlarda uygulanmasına ilişkin kanıtlanan bilgi, zor durumları belirleme ve yönetme becerisiyle tamamlanır.

3. BM, diğer BM uzman kuruluşları, bağış kuruluşları, ulusal ve uluslararası STK’lar içindeki acil yardım politikaları ve uygulamaları hakkında bilgi.

4. Afet önleme ve hazırlık programları, sağlık kümesi yaklaşımı ve olay yönetim sistemi hakkında bilgi ve deneyim.

DSÖ Yetkinlikleri:

  • Takım çalışması
  • Bireysel ve kültürel farklılıklara saygı duymak ve geliştirmek
  • İletişim
  • Sonuç Üretmek
  • Kendini Tanımak ve Yönetmek

İlgili Makaleler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu