Ücretsiz E Kitap İndirebileceğiniz 16 İnternet Sitesi
Ücretsiz E Kitap İndirebileceğiniz 16 İnternet Sitesi ile online kitap okumanın keyfini çıkarın. Okumak, bilgi edinmenin en basit ve etkili yollarından biri ve bilgide dijital çağı yaşıyoruz. Yanımızdan ayırmadığımız telefonlarımıza, onsuz yapamadığımız bilgisayarlarımıza istediğimiz e-kitabı indirip gerektiğinde ulaşabilmek güzel olurdu. İnterneti biraz karıştırdığınızda size bu imkanı sağlayacak bir sürü site bulmak mümkün. Bunlardan on altı tanesini sizin için aşağıya sıraladık.
Ücretsiz E Kitap İndirebileceğiniz 16 İnternet Sitesi
FreeBookSpot
Siteye kaydolmadan 90’ın üzerinde kategoride kitap indirebilirsiniz. Çocuk kitaplarından sözlüklere, fantastik romanlardan bilgisayar mühendisliğine geniş bir yelpazeye sahip. Kaydolduğunuzda ise yorum yapıp yeni kitaplar yükleyebiliyorsunuz.
Free-eBooks
Ücretsiz bir üyelikten sonra sitenin geniş e-kitap stoğuna erişebileceksiniz. Çok çeşitli konularda kitaplar olmasının yanı sıra, çeşitli dergilerin tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz. Sitenin detaylı kategorilendirme sistemi aramalarınızı kolaylaştırıyor.
ManyBooks
33.000’den fazla kitap okunmaya hazır, sizi bekliyor! Sitede yazar, dil, önerilen kitaplar gibi kriterlere göre arama yapabilirsiniz. Hemen her formatta indirme seçeneği var. Ayrıca internet üzerinden kitap indirimi fırsatlarına yer veriyor.
GetFreeeBooks
GetFreeeBooks, farklı formatıyla aradığı kitaptan emin olamayanlara yardımcı oluyor. Kitaplar blog yazıları altında kategorilendirilmiş. Her kitaba dair kısa bir açıklama var, altında da indirme linki.
FreeComputerBooks
Bilgisayar, programlama, teknik kitaplar ve ders notları üzerine geniş materyale sahip bir site. Biraz gezinirseniz bazı diğer bedava e-kitap sitelerinin bir listesini de bulabilirsiniz :)
FreeTechBooks
Yine bilgisayar mühendisliği ve programcıların hoşuna gidecek bir site. Diğerlerine kıyasla daha küçük çaplı fakat değişik kaynaklar bulabilirsiniz.
BookYards
Zengin alt kategorilendirme yöntemi sayesinde sitedeki 21.000 küsür kitap arasından aradığınızı bulmanız zor olmayacak. Almanca kitaplar ve Türkçe dahil olmak üzere çeşitli dillerde sözlükler var.
The Online Books Page
E-kitapların Google’ı diyebileceğimiz, yasaklı kitaplar dahil olmak üzere çeşitli dillerde 2 milyondan fazla kitaba erişebileceğiniz bir platform.
E-Book Lobby
İşe yarar kitaplar bulabileceğiniz, farklı kategorilerde kitapları barındıran küçük kapsamlı bir site.
Project Gutenberg
45.000’den fazla e-kitabı yasal şekilde herkesin erişimine sunmak için başlamış gönüllü bir oluşum Project Gutenberg. Kayıt olmanız ya da herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor ve kitapları HTML, ePub ve Kindle gibi birçok formatta bulabilirsiniz.
Open Library
Open Library diğerlerinden biraz farklı işleyen bir e-kitap kaynağı. Gerçek bir kütüphane gibi işleyen sistemde, iki haftalık süre boyunca en fazla 5 kitabı “ödünç alabilirsiniz”. Ödünç aldığınız kitaptan o süre boyunca sadece siz faydalanıyorsunuz. Bünyesinde bir milyondan fazla kitap barındırıyor. Üye olmanız yeterli.
Internet Archive
İnternet arşivinin işlevi adında gizli. Her dilde milyonlarca kitap, film, yazılım, müzik, internet sitesini ayağınıza getiren bu arama motorunda, İngilizce harici diller için de kaynak arayabilirsiniz. Özellikle tarihi ve akademik kitaplar arıyorsanız bu site sizin için.
LibriVox
Kitap okumak yerine dinlemeye ne dersiniz? Klasikler ve basımı durdurulmuş kitapların bile seslendirilmiş versiyonları bu sitede. Telaffuzunuza güveniyorsanız, talep edilen kitapları seslendirerek arşivin gelişmesine katkı sağlayabilirsiniz.
eBookBees
Dünyanın en iyileri elinizin altında. İngilizce ve Almanca seçenekleriyle geçmişten günümüze klasik eserleri farklı formatlarda indirin. İngilizce öğrenenlerin okuma becerilerini geliştirecek her seviyeden ki tap da var sitede. İndirmeden önce seçtiğiniz kitabın kısa bir özeti, zorluk seviyesi gibi bilgiler mevcut.
BookBoon
Eğitim veya iş dünyasıyla ilgili bir kitap mı arıyorsunuz? Aradığınız kitap burada olabilir. Eğitim kategorisi altındaki kitaplar tamamen bedava. İş kategorisindekiler ise otuz günlük deneme süresinden sonra ücretli oluyor. Site ve kitaplar İngilizce ama İngilizce öğrenebileceğiniz başlangıç seviyesi e-kitaplar da var.
Ölmeden Mutlaka Okunması Gereken Kitaplar
Google Play Book Store
Android kullanıcısıysanız çoğu zaman bu sitelere ihtiyacınız kalmayacak. Google Playstore’a girip “Kitaplar” kategorisine girin ve fiyat filtresinde “bedava” yı seçin. Klasik ve çağdaş edebiyattan onlarca eser parmağınızın ucunda.
Ekitapindirelim.org
2020 Yılının Mayıs Ayında faaliyetlerine başlayan E-Kitap indirelim web sayfamız Türkiye’deki Fahiş Kitap Fiyatlarına tepki ve Yurtdışında yaşayan ve Kitaplara ulaşamayan Kitapseverlere kolaylık sağlamak üzere hizmetlerine ücretsiz olarak başlamıştır. Web sayfamızda EPUB E-Kitap formatı yanında PDF ve MOBI e-kitapları bir araya getirerek BREZILYA merkezli sunucularımızda toplayarak eşi benzeri görülmemiş bir arşiv sunmayı amaçlıyoruz.
Library Genesis
Library Genesis toplayıcı, dosya meta verilerinin yanı sıra bilimsel, bilimsel ve teknik yönergelerin çoğu için öğe açıklamalarını toplamayı ve kataloglamayı amaçlayan bir topluluktur. Açıklamalara ek olarak, toplayıcı yalnızca kullanıcılar tarafından barındırılan üçüncü taraf kaynaklara bağlantılar içerir. Web sitesinde yayınlanan tüm bilgiler, kamuya açık halka açık İnternet kaynaklarından toplanır ve yalnızca bilgi amaçlıdır.
Hande Sena Ün
Proje Yönetimi Okulu Blog Yazarı
Gerekten güzel bir çalışma olmuş Bir Kitap Sever olarak sitelerin bir çoğuna erişim engellenmiş Yeni Kitaplar için https://ekitapindirelim.org adresini keşfettim. Bu adreside listeye ekleyebilirseniz sevinirim.
Merhaba katkınız için çok teşekkürler siteniz yazıya ekleniyor
Harika siteler var bende https://www.kitapindir.net adresini tek geçiyorum. Her formatta indiriliyor. Emeğinize sağlık saygılarımla.
Çok teşekkürler katkınız için.
Hocam benimde ekitap indirme sitem var üstünde çok emek verdiğim eğer benimde sitemi önerirseniz çok mutlu olurum kitapları genellikle iki formatta da paylaşıyorum hem pdf hem epub olarak günlük olarak siteye yeni kitapları ekliyorum
siteme girip bakabilirsiniz buyrun http://bedavaekitaparsivi.blogspot.com.tr
Merhaba tabii ki yazıya ekleriz :)
http://www.emedrese.weebly.com
Bu sitede de islami ilimlere kaynaklık eden kitaplar mevcut. Cok faydali bi site
çOK FAYDALI BİR LİSTE OLMUŞ, EMEĞİNİZE SAĞLIK. Bir grup e-kitap dostu olarak hazırladığımız http://WWW.EKİTAPCİLAR.COM SİTEMİZE DE LİSTEDE YER VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Tabii ki en kısa zamanda sitenizi ekliyoruz, teşekkürler :)
http://maneviyatkutuphanesi.eu5.org
ve http://eskikitaplarim.com yoksa o liste eksiktir :)
Harikasınız çok teşekkürler :)