İş İlanlarıYurt İçi Kariyer

DSÖ Türkiye Analist İş İlanı – Maaş: 1400 Dolar

DSÖ Türkiye Analist İş İlanı – Maaş: 1400 Dolar İş Tanımı – Analist (İş Geliştirme) (2306508)

Sözleşme Süresi (Yıl, Ay, Gün): 12 ay
İş İlanı: 18 Temmuz 2023, 10:26:04
Kapanış Tarihi: 9 Ağu 2023 12:59:00
Birincil Lokasyon: Türkiye-İstanbul
Organizasyon: AB/BOS Ticari Operasyonlar Bölümü
Program: Tam zamanlı

PROGRAMIN HEDEFLERİ
Ticari Operasyonlar Bölümünün (BOS) amacı, insan kaynakları, finans, sözleşme ve satın alma, hukuki danışmanlık, bilgi ve iletişim teknolojisi, baskı, güvenlik alanlarında hizmet sunumu yoluyla DSÖ’nün Avrupa Bölgesindeki çalışmalarını desteklemektir. , tesis yönetimi, sabit varlıklar, konferans desteği, seyahat ve ulaşım, personel ve personelin sağlık ve esenliğini koruma. Bölüm, kolaylaştırıcı bir işlev olarak sağlık teknik programlarının ve ülke ofislerinin üretkenliğini artırırken aynı zamanda hesap verebilirliği, şeffaflığı ve DSÖ idari kural ve düzenlemelerine uyumu denetler. BOS bölümü, DSÖ/Avrupa’nın dış ve iç değişikliklere çevik bir şekilde tepki verme kapasitesini güçlendirmeye çalışmaktadır. Bölüm projeleri, üretkenliği artırmak, bölge yapılarının mali sürdürülebilirliğini sağlamak, müşteri odaklı bir kültürü güçlendirmek, ülke ofisi kapasitelerini güçlendirmek ve personel motivasyonunu ve refahını artırmak için stratejik inisiyatifleri yönlendirmek üzere tasarlanmıştır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

GÖREVLERİN TANIMI
Mevcut yeniden yapılanma ve kısmi yer değiştirme sırasında, DSÖ/Avrupa Ticari Operasyonlar Bölümünün tüm alanlarındaki değişim girişimlerinin uygulanmasında, iyileştirmelere ilişkin durum güncellemelerinin izlenmesinde ve verimliliklerin belgelenmesinde Ticari Operasyonlar Bölümüne (BOS) yardımcı olmak.

Anahtar görevler:

  • Müvekkil hizmetlerinin kalitesini ve güncelliğini iyileştirmek için girişimlerin planlanması, uygulanması ve izlenmesinde Direktöre yardımcı olur.
  • Mevcut politikaların, prosedürlerin ve karar alma süreçlerinin sürekli gözden geçirilmesini ve iyileştirilmesini izler.
  • Tüm iş alanlarında paylaşılan hizmet kültürünü desteklemek için Birim Başkanları ve ekipleri için rutinler oluşturur. İyileştirilmiş süreç akışlarının uygulanmasında Direktörlük Ofisi ve Birimlere destek olur.
  • İç iletişim ve ilgili iş birimleri ile koordinasyon halinde, değişim girişimlerinin düzenli olarak görselleştirilmesi ve iletişiminin geliştirilmesini koordine eder.
  • İyileştirmeler ve ekip performansıyla ilgili durum güncellemeleri için iş birimlerinden gerçekleri ve verileri toplar.
  • Yönetim raporları için bulguları özetler.
  • Süreç iyileştirmelerini belgeler.
  • Bölümdeki yeni genel hizmet personeline, amirler ve İK İş Ortağı/Personel Geliştirme Sorumlusu ile birlikte yeni beceriler edinmelerinde, problem çözmelerinde, sürekli iyileştirme kültürlerini oluşturmalarında ve ilerleme yolunda kalmak için düzeltici önlemler alma konusundaki güvenlerini geliştirmelerinde yardımcı olun .
  • Verilen diğer görevleri yerine getirir.

GEREKLİ NİTELİKLER
Eğitim
Zorunlu: İşletme, yönetim, kamu yönetimi, sosyal bilimler veya gönderinin görevleriyle ilgili bir konuda üniversite derecesi (Lisans düzeyinde).
Arzu edilen: Görevleri ile ilgili yüksek lisans düzeyinde üniversite diploması t. Yönetim, operasyonlar veya yönetimde sertifika veya mesleki eğitim.

Deneyim
Temel: Bir devlet, uluslararası kuruluş veya uluslararası şirkette yönetim veya operasyonlarda en az iki yıllık ilgili deneyim.
Arzu edilen: DSÖ, Birleşmiş Milletler veya diğer uluslararası kuruluşlarda ilgili deneyim.

Yetenekler
Bir ekibin üyesi olarak uyum içinde çalışabilme becerisi. Duygusal farkındalık: kişinin duygularını belirleme ve kullanma ve bunları görevlere uygulama becerisi; ve gerektiğinde kişinin kendi duygularını düzenlemesini ve başkalarının da aynısını yapmasına yardımcı olmayı içeren duyguları yönetme becerisi. Meslektaşlar ve müşterilerle günlük etkileşimlerde verimlilik sağlama ve empati, incelik ve diplomasi ile sorunların çözümünde destek sağlama konusunda geçmiş performans. Üst düzey yönetim için brifingler ve raporlar hazırlarken olgusal bilgileri toplama ve bunların uygunluğunu ve doğruluğunu sağlama yeteneği.


İlgili Makaleler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu