Erasmus+Erasmus+ Gençlik

Almanya Berlin 1 Hafta Erasmus+ Eğitim Kursu

Almanya Berlin 1 Hafta Erasmus+ Eğitim Kursu “Dijital Araçlar: Gençlik Çalışmalarında VR ve AI” Eğitim Kursu

Tarih: 17-25 Kasım 2024
Yer: Berlin, Almanya

Uluslararası Eğitim Kursu: “Dijital Araçlar: Gençlik Çalışmalarında VR ve AI”

Almanya Berlin 1 Hafta Erasmus+ Eğitim Kursu Başvuru için Tıklayınız

Amaçlar:

  • Gençlik çalışmalarında sanal gerçeklik (VR) ve yapay zeka (AI) teknolojilerinin tanıtımı ve uygulamaları hakkında katılımcılara bilgi vererek, VR teknolojisinin profesyonel çalışmalara nasıl entegre edilebileceğini deneyimleyerek öğrenmek.
  • Gençlik çalışmalarının etkinliğini artırabilecek dijital araçları keşfetmek ve değerlendirmek; katılımcıların modern teknolojilerden faydalanarak gençlerle olan iletişim, eğitim ve etkileşim süreçlerini güçlendirmesini sağlamak.
  • Dijital ve çevrimdışı deneyimler arasında sağlıklı bir denge kurma becerilerini geliştirmek, mindfulness (farkındalık) gibi teknoloji kullanımına paralel olarak bireylerin refahını destekleyen uygulamaların entegrasyonunu sağlamak.
  • Gençlik çalışanlarının, gençleri teknoloji odaklı bir dünyada stresle başa çıkma ve zihinsel dayanıklılık konusunda desteklemeleri için farkındalık ve ruh sağlığı tekniklerini uygulamalı olarak öğrenmek.
  • Gençlerin katılımını, öğrenimini ve gelişimini destekleyecek dijital tabanlı araçlar ve uygulamalar tasarlamak, oluşturmak ve test etmek; gençlik çalışmaları uygulamalarında yenilikçiliği teşvik etmek.
  • Katılımcıları dijital okuryazarlığı teşvik edecek araçlarla donatmak, gençlerin modern teknolojilerin sunduğu fırsatlar ve karşılaştıkları zorluklar karşısında daha bilinçli olmalarına yardımcı olmak.

Katılım Ücreti:
40 Euro

Konaklama ve Yemek:
Konaklama, yemek ve seyahat masrafları Erasmus+ programı tarafından tamamen karşılanacaktır.

Seyahat Masraflarının İadesi:
Seyahat masrafları Erasmus+ programı kapsamında karşılanacaktır.


İlgili Makaleler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu