Erasmus+Erasmus+ Gençlik

Ücretsiz Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi

Ücretsiz Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi KA-182 Spor Alanında Personel Hareketliliği projeleri, tabana yaygın spor (grassroots sports) alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluş personelinin yurtdışındaki ilgili kuruluşlarda işbaşı gözlem veya antrenörlük faaliyetlerinde bulunmak üzere hareketlilik gerçekleştirmelerini sağlayan proje türüdür.

Toplantının hedef kitlesi, tabana yaygın spor (grassroots sports) alanında faaliyet gösteren ve bu yönde çalışan personele sahip (antrenör, gönüllü, spor personeli) kurum ve kuruluş temsilcileridir.

KA-182 Spor Alanında Personel Hareketliliği projeleri kapsamında bir sonraki başvurular 2025 yılı Şubat ayında, çevrimiçi olarak Erasmus+ ve ESC Platformundan alınacaktır.

Ücretsiz Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi Başvuru için Tıklayınız

Bu kapsamda, Şubat 2025 son başvuru tarihli KA182-SPO başvurusu yapmayı planlayan kurum ve kuruluş temsilcilerine yönelik KA-182 Spor Alanında Personel Hareketliliği Proje Yazma Eğitimi düzenlenecektir. Söz konusu toplantı, 17-20 Ekim 2024 tarihleri arasında Sivas’ta gerçekleştirilecek olup faaliyet programı kabul edilen katılımcılara bilahare gönderilecektir. Faaliyete katılım sağlayacak kişilerin seyahat ve konaklama giderleri Başkanlığımız tarafından karşılanacaktır.

Toplantıya katılım sağlanabilmesi için başvuru formunun doldurulması gerekmektedir. Toplantıya kabul edilen katılımcılara e-posta aracılığıyla kabul bildirimi ve toplantı detayları gönderilecektir. Başvuru formunu doldurmak için son tarih 21 Eylül 2024 saat 23:50 olacaktır.


İlgili Makaleler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu