İş İlanlarıYurt İçi Kariyer

ICMPD Türkiye Asistan İş İlanı

ICMPD Türkiye Asistan İş İlanı Sınır Yönetimi Portföyü, Türkiye’de kapsamlı göç yönetimini teşvik etmeyi ve sınır yönetimi kapasitelerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Sınır yönetimiyle ilişkili çok yönlü zorlukları ve fırsatları ele almaya odaklanarak, etkili sınır kontrolü, güvenlik, gözetim, risk analizi, kapasite oluşturma, gümrük ve ticaretin kolaylaştırılması için gerekli olan çok çeşitli alanları kapsamaktadır. Ulusal otoriteler, uluslararası kuruluşlar ve ilgili paydaşlarla stratejik ortaklıklar yoluyla Sınır Yönetimi Portföyü, güvenli ve emniyetli sınırların teşviki, yasal göçün kolaylaştırılması ve insan haklarının korunmasına azami dikkat dahil olmak üzere Türkiye’nin sınır yönetim sistemini geliştirmeyi amaçlayan özel çözümler geliştirmeye ve uygulamaya çalışmaktadır.

ICMPD’nin Türkiye Temsilciliği bünyesindeki Ankara Ofisinde bulunan Proje Yönetim Asistanı, Proje Yöneticisinin gözetimi altında ve proje ekibinin diğer üyeleriyle yakın işbirliği içinde çalışmaktadır. Proje Yönetim Asistanı, ICMPD’nin kurallarına ve prosedürlerine uyarak projenin ilgili bileşenlerinin proje faaliyetlerinin zamanında ve verimli bir şekilde yönetilmesini sağlamak için destek sağlar.

ICMPD Türkiye Asistan İş İlanı için Tıklayınız

Pozisyona Özel Uzmanlık:

  • Etkinlik, toplantı, çalıştay vb. organizasyonunda deneyim bir avantajdır.
  • Uluslararası bir organizasyon bağlamında proje yönetimi ve faaliyetlerin uygulanması konusunda güçlü bilgi ve anlayış arzu edilir.
  • Farklı ekiplerle ve çakışan öncelikler ve son tarihlerle koordinasyon yeteneği.

Pozisyona Özel Nitelikler ve Dil Becerileri:

  • İlgili çalışma alanında lisans derecesi veya eşdeğeri.
  • İngilizce ve Türkçe’de yeterlilik (sözlü/yazılı) bir gerekliliktir.
  • Not: Bu Açık Pozisyon yalnızca Türk Vatandaşlarına açıktır.

Görev yeri için geçerli derece ve maaş skalasının 1. artışına göre yıllık net taban maaş 15.660 Avro’dan başlar.


İlgili Makaleler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu