İş İlanlarıStajYurtdışı Kariyer

Almanya Nato Staj Programı

Almanya Nato Staj Programı Dinamik bir uluslararası ortamda staj yapmakla ilgileniyor musunuz? Almanya’nın Ramstein kentinde bulunan Müttefik Hava Komutanlığı (AIRCOM), A2 Bölümü Hedefleme Şubesinde staj yapmak üzere parlak, motive bir lisans veya yüksek lisans öğrencisi veya yeni mezun arıyor.

AIRCOM Hedefleme Şubesi, Müşterek Kuvvet Komutanlıkları (JFC) ve Avrupa’daki Müttefik Kuvvetler Yüksek Karargahı (SHAPE) ile yakın koordinasyon içinde, tüm Müttefik Operasyon Komutanlığı (ACO) Hedef Malzeme Üretimine katkıda bulunur; dolayısıyla veri alışverişi ve standardizasyona yönelik kritik ihtiyaç.

AIRCOM Stajının süresi altı aydır. Stajyerlere aylık 1.374,69 Euro tutarında toplu ödeme (bu rakam 2024 maaş cetveline dayanmaktadır) ve stajın başında/bitiminde HQ AIRCOM’a/HQ AIRCOM’a gidiş-dönüş seyahat masraflarının geri ödenmesi verilecektir. Stajyer bu geliri uygun şekilde ilgili vergi dairesine beyan etmekle sorumludur. Seyahat, konaklama ve yaşam masraflarının düzenlenmesi stajyerin sorumluluğundadır. Stajyerler, stajları sırasında dış kaynaklardan (burs veya bağış gibi) ücret alabilirler. Stajyerlerin HQ AIRCOM’a katıldıktan sonra sağlık hizmetleri de dahil olmak üzere kendi sosyal sigorta teminatlarına sahip olmaları gerekmektedir.

Staja katılım, stajyerin ulusal makamlarından NATO Güvenlik İzni alınmasına bağlıdır. Stajyerler, yalnızca HQ AIRCOM gerekli izni aldıktan sonra HQ AIRCOM’a katılabilirler; bu, ortalama 6 ay veya daha uzun sürebilir.

Almanya Nato Staj Programı Başvuru için Tıklayınız

Targeting Şube Stajına uygunluk koşulları şunlardır:

Uyruğu: NATO üyesi bir ülkenin vatandaşı olmalıdır.

Dil: İleri düzeyde İngilizce dil becerileri, sözlü ve yazılı.

Beceriler: Microsoft Office programlarına hakim: Outlook, Excel, Word, Powerpoint.


İlgili Makaleler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu